Våra märken

Resa med familjen? Spara plånbok och miljö? Dra, lasta eller pendla på vinterväg? Vi kan bistå med både specialister och allkonstnärer. Företrädesvis lite högre, fyrhjulsdrivna bilar som passar utmärkt för dig som möter både midnattssol och snötäckta vägar. Här kan du läsa mer om våra nybilsmärken Subaru, Hyundai och Isuzu.

SUBARU

En japan, sedan länge känd för sin permanenta och välfungerande fyrhjulsdrift. Från Subarus program säljer vi mest av den rymliga “allroundmodellen” Outback följt av skogsvägskungen Forester och deras tuffa lillebror XV. Subaru med rötterna i rallyvärlden erbjuder även något för dig som söker extra bra väghållning och prestanda.

Läs mer på Subarus officiella hemsida: subaru.se

HYUNDAI

Koreanen med många ansikten. Hyundai erbjuder ett väldigt stort urval av modeller. Från den smarta småbilen i10 till lyxjätten Santa Fé. Bland våra kunder efterfrågas framförallt den mellanstora suven Tuscon och den prisvärda småbilen i20. Hyundai har även tagit ett rejält kliv in i framtidens Elbilsmarknad. Den ena modellen Ioniq finns i alternativen hybrid, laddhybrid och som ren elbil. Hyundai Kona har blivit en hyllad elbil från pressen och bl.a. på grund av den långa räckvidden på 45 mil.

Läs mer på Hyundai’s officiella hemsida: hyundai.se

ISUZU

Ännu en japan! Och denna har, bokstavligt talat, varit med sedan kriget. Isuzu har en lång historia där slitstarka, dirftsäkra lösningar blivit något av ett signum. Idag är verksamheten helt inriktad på lastbilar och pickupmodellen D-max. En modern arbetshäst och terrängspecialist som ingår i vårt utbud sedan våren 2016.

Läs mer på Isuzu’s officiella hemsida: isuzusverige.se

Kontakta oss