EN VÄN AV VINTERLAND OCH LJUSA NÄTTER

BILHALLEN

Vi tycker förvisso att man ska vara försiktig med att generalisera. Men. När det kommer till alla fördelar med att bo och leva i anslutning till Polcirkeln kan vi dock göra ett undantag. Närheten till upplevelser. Snötäckta vidder och en himmel som aldrig slocknar är något som vi med stolthet delar med våra medmänniskor.

Att vara en del av någon annans fritid och vardag är ett stort förtroende. Något vi haft äran att få vara i över 30 års tid. Och “Vi” är Bilhallen, en lokal bilaffär i Piteå tillika specialister på märken och modeller som passar utmärkt för våra medmänniskors livsstil och vardag. Ett liv i vinterland och ljusa nätter.

Över 100 års sammanlagd erfarenhet av problemlösning

Vår verkstadsavdelning består av en handfull skickliga, erfarna och engagerade medarbetare som hanterar såväl rutinåtgärder som komplexa och ovanliga problem med samma glöd. Efter flera decennier som auktoriserad verkstad för både Subaru, Hyundai och nu även Isuzu (sedan 2016) har vi skaffat oss en tämligen unik specialistkunskap om dessa märken. Kanske är det därför som vissa åker 40 mil eller mer, för att serva hos oss?

1800 kvadratmeter värme

Under vårt trettionde verksamhetsår har vi vuxit med en extra bilhall och flera personal- och kundutrymmen. Hela vår bilpark med både nytt och begagnat, står nu i fina varmbonade lokaler. Och för den som vill passa på att träna när de lämnar bilen på service, så finns gym, bastu och duschmöjligheter.

GDPR FRÅN OCH MED DEN 25 MAJ 2018

I och med införandet av Allmänna Dataskyddsförordningen (GDPR) den 25 maj 2018 så har vi gått igenom- och uppdaterat våra rutiner vad gäller lagring av bl.a. kunduppgifter, affärsuppgörelser med mera. Du som kund kan därför känna dig trygg med att vi inte samlar in- eller lagrar data om dig eller dina ägodelar på ett sätt som är i strid med ovan nämnd lagstiftning.

Kontakta oss